nieuws

Higold Excellent Outdoor organiseert Higold Inspiration Day

Restaurant 128

Het merk Higold Excellent Outdoor begon bijna vijf jaar geleden in Europa met een Higold outdoor designcollectie en is nu uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van outdoor  living. En dat vraagt om een nieuwe strategische koers. Deze nieuwe koers wordt gepresenteerd tijdens de Internationale Higold Inspiration Day op 15 november 2018. 

Higold Excellent Outdoor organiseert Higold Inspiration Day

In het Experience Center Studio Senses in Zwolle staat alles in het teken van informatie, inspiratie, innovatie en interactie voor, door en met professionals uit de branche. De meubels van Higold zijn eyecatchers op het terras, in een serre of aan het zwembad. Maar ook in de lobby, lounge- of entreeruimte van een horecabedrijf.

Duurzaam en functioneel

HigoldVernieuwde designs, origineel vormen, slimme oplossingen, topkwaliteit materialen, onderhoudsvriendelijk en weersbestendige  stoffen vormen de kenmerken van het meubilair. Zo laat het bedrijf design, comfort, functionaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. De collectie bevat loungesets, dinersets, barsets, loungestoelen, tafels, banken, krukken en sfeervolle accessoires.

Ondernemers kunnen kennismaken met Higold Excellent Outdoor op de Higold Inspirationday 15 november 2018, van 12.oo tot 23.00 uur.

Reageer op dit artikel