nieuws

De Beren naar Paleiskwartier Den Bosch

Restaurant 612

Restaurant De Beren opent binnenkort een vestiging aan de Hofvijver in Den Bosch, in de wijk Paleiskwartier. Den Bosch krijgt de 38ste vestiging van de restaurantketen van Ad Schaap.

De Beren naar Paleiskwartier Den Bosch

Een exacte openingsdatum voor de nieuwste locatie van De Beren in Den Bosch is nog niet bekend. De site van de restaurantketen meldt: ‘binnenkort geopend’. Het restaurant komt op de begane grond van de Jheronimustoren. De zaak neemt de gehele etage in beslag, zo’n 400 vierkante meter.Voorheen zaten er twee bedrijven in: Doncurado en Smaaklokaal Hutten.

De Beren Den Bosch krijgt 150 stoelen en een terras met nog eens 80 zitplaatsen.  Ondernemers Jansen en Schaap bouwen de nieuwe vestigingen zelf op om ze naar ongeveer een half jaar over te doen aan een franchisenemer.

Lees meer

Lees meer

Het is niet het eerste grote restaurant voor deze Bossche buurt. Ook Happy Italy en Shizen sushi hebben er een vestiging. Den Bosch is de eerste nieuwe Beren-vestiging voor 2019. Vorig jaar werden Beren geboren in onder meer Apeldoorn, Groningen en Heerhugowaard. Naast de restaurants – met Den Bosch erbij 38 in totaal – heeft De Beren ook 20 locaties waarvandaan ze bezorgen.

De Beren

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam.

Inmiddels staat De Beren (restaurants en bezorgrestaurants) op nummer 40 in de Misset Horeca Top 100 Grootste bedrijven en merken. Het bedrijf realiseerde 40 miljoen euro omzet.

Reageer op dit artikel