nieuws

Rotterdam heeft tweede Loetje geopend

Restaurant 3004

Rotterdam heeft tweede Loetje geopend

Biefstukrestaurant Loetje heeft een tweede filiaal in Rotterdam geopend. Loetje Rotterdam Centrum is gevestigd aan de Binnenrotte, vlakbij station Blaak. De reden om een tweede filiaal te openen in Rotterdam heeft te maken met de enorme vraag. 

Twee jaar geleden opende het eerste Rotterdamse Loetje filiaal de deuren. De belangstelling vanuit de gast werd in de loop van de tijd steeds groter, waardoor het bedrijf op zoek is gegaan naar een tweede locatie in de stad aan de Maas. Die locatie werd gevonden aan de Binnenrotte 192, in het voormalige KPN gebouw uit 1947. Een deel van het pand is getransformeerd tot restaurant.

De sfeer in het interieur is warm, gezellig en helemaal van nu. Voor het restaurant ligt een terras met zicht op de indrukwekkende Markthal en op de Rotterdamse centrummarkt die wekelijks op dinsdag en zaterdag voor de deur wordt gehouden.

Klaar voor de start

Loetje RotterdamJesper van Kempen en Steffany Schoemaker, nu filiaalmanager en assistent-filiaalmanager bij Loetje Kop van Zuid, gaan het filiaal aansturen. Van Kempen: ‘Ik heb heel veel zin om te starten in dit schitterende tweede Rotterdamse filiaal. Het nieuwe team is al ingewerkt in ons filiaal op de Kop van Zuid. Zij staan ook te trappelen om te beginnen.’ Van Kempen vervolgt: ‘Ook hier kan iedereen genieten van de lekkerste biefstuk. Of van één van de andere gerechten op de gevarieerde kaart. Er is voor iedereen volop keus, zowel voor lunch als diner.’

‘Nieuw in dit filiaal is dat de gast niet hoeft te reserveren,’ aldus Van Kempen. ‘We zitten op zo’n drukke locatie, midden in de stad, we verwachten dat de gast hier makkelijker binnenwandelt zonder eerst een reservering te willen maken.’ Overigens geldt bij alle Loetje filialen dat je altijd zonder reservering terechtkunt. Iedereen komt altijd aan tafel bij Loetje.

Loetje heeft ca. 1200 medewerkers, 18 verschillende restaurants, 1 hotel en 14 zalen op diverse plaatsen in het land. Het oudste filiaal, Café Loetje in Amsterdam, bestaat ruim 40 jaar. 

Reageer op dit artikel