nieuws

Restro Bellevue opent na restyling

Restaurant 617

Restro Bellevue opent na restyling

Er is in restaurant Blanc in Dordrecht afgelopen weken keihard gewerkt en met trots presenteren eigenaar Ad Janssen en het team van Bellevue Groothoofd: Restro Bellevue.

Het team van Restro Bellevue vond het tijd voor vernieuwing en is terug gegaan naar de tekentafel. Restro Bellevue was het relutataat. Het team is er zo trots op dat het concept van Restro Bellevue ook is doorgevoerd naar Steaks & Chardonnay. Vanaf nu hebben beide restaurants één concept, één kaart.

Resto BellevueHet interieur heeft diep donkergroene muren, vintage kandelaars en accessoires, mooie groene planten en Italiaanse koffie van Manetti uit een kanariegele machine. De sfeer is informeel. Of gasten nu met een laptop komen zitten om te werken, een kop koffie komen drinken, komen borrelen of komen eten. Het team staat klaar.

Nieuw menu

Resto BellevueEen nieuw concept, betekent ook een nieuwe invulling van het menu. Bij Restro Bellevue eten gasten geen ingewikkelde gerechten.
Op de kaart staan eerlijke, pure, verse en vooral lekkere gerechten, met goede wijnen.

Reageer op dit artikel