Mooie Boules bezorgt spelletjes aan huis

Mooie Boules bezorgt spelletjes aan huis

Het horecaconcept Mooie Boules biedt normaal gesproken een avond vol eten van Ron Blaauw, spelen, boulen en borrelen. Nu de deuren verplicht zijn gesloten gaat Mooie Boules bij mensen thuis spelletjes en lekkers bezorgen.

'Alle Netflix series zijn bekeken, de to-do lijsten zijn afgevinkt en videobellen met vrienden is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. De verveling slaat - dan wel stiekem - toe onder menig Nederlander,' zo meent Mooie Boules.

Om wat leven in de interne brouwerij te blazen, slaat Mooie Boules haar handen ineen met spelkoning 999 Games. Dit partnership heeft geleid tot verschillende ‘speelthuis pakketten’, bestaande uit vier kaart, dobbel- óf bordspellen.

Naast de speelpakketten organiseert Mooie Boules wijnproeverijen en pubquizzen én hebben ze de karaokelijsten op Spotify gezet.

Mooie Boules

Mooie Boules is de plek waar een uiteenlopend publiek de gehele week samenkomt om samen een balletje te werpen, te borrelen en een hapje te eten. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. Denk aan grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én zelfs een eigen bar. Nu wil het concept een klein beetje van die gezelligheid naar de mensen thuis brengen.

Mooie-Boules-spelletjes2

Speelpakketten

Iedere spelliefhebber kan de speelpakketten online bestellen voor thuis of laten bezorgen bij een geliefde. Op deze manier tovert jong en oud zijn woning om tot indoor speeltuin.

Indoor speeltuin voor thuis

Mooie Boules fans weten dat het doe-horecaconcept garant staat voor een avond vol eten, spelen, boulen en borrelen. Rogier van Genugten, founder en mede-eigenaar van Mooie Boules, zegt: ‘We hopen natuurlijk dat we onze deuren snel mogen heropenen, maar in de tussentijd willen we iedereen op afstand laten genieten van de Mooie Boules sferen. Ons partnership met 999 Games vieren we door liefhebbers verschillende speelpakketten aan te bieden met álle ingrediënten voor je speelthuis.’

Het pakket is samengesteld om te doen met huisgenoten. Niet op locatie, maar gewoon thuis: je kunt de spelletjes dan ook al met één of twee spelers spelen. Het leukste is misschien wel dat je het speelpakket cadeau kunt doen aan je (groot)ouders, die je in deze tijd maar al te graag een hart onder de riem wil steken.

Speciaalbier, huiswijn en kaas

Alle ‘speelthuis pakketten’ vullen zich verder met typische Mooie Boules - en partnerproducten, zoals speciaalbieren, de eigen huiswijnen, kaas- en vleesdelicatessen.

Dit gebeurt in samenwerking met Swinckels, Brandt & Levie, Vinites, Grapedistrict, Boerderij De Eenzaamheid en AB InBev.

De thuisbezorgservice Budbee brengt de bestellingen – geheel volgens de normen van het RIVM - langs de deuren door heel Nederland.

Tegoed kopen

Naast alle ingrediënten voor een leuke tijd thuis, kan iedereen het ‘boulestegoed’ aanschaffen online. Zodra de horeca weer haar deuren mag openen, kunnen deze tegoedbonnen worden ingeruild op een van de Mooie Boules locaties (Amsterdam, Rotterdam, Delft, Eindhoven).