De Limonadefabriek in Streefkerk wordt Heeren aan de Haven

De Limonadefabriek in Streefkerk wordt Heeren aan de Haven

Voormalig restaurant De Limonadefabriek krijgt een nieuwe bestemming. In de haven van Streefkerk opent De Heeren Horeca Groep een brasserie, gastrobar en boutique hotel onder de naam Heeren aan de Haven. De opening staat gepland voor juni.

De Limonadefabriek ging vorig jaar juli failliet en werd in september gekocht door investeerders, die toen al lieten weten de exploitatie niet zelf te gaan doen. Nu is duidelijk dat dit wordt opgepakt door De Heeren Horeca Groep, dat ook restaurants heeft in Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Restaurant inclusief gastrobar en boutique hotel

‘Naast dat het imposante pand omgetoverd zal worden tot een toegankelijke brasserie met een warme en sfeervolle uitstraling, waar iedereen welkom is voor een kop koffie, een lunch, diner of een totale avond uit, worden er ook een gastrobar en boutique hotel gerealiseerd’, zo laten de nieuwe exploitanten weten.

Bruisende hotspot in de Alblasserwaard

Volgens hen moet Heeren aan de Haven een bruisende hotspot worden in de Alblasserwaard met een laagdrempelige instap en mooie klassieke gerechten, maar ook met een Aziatisch tintje en hippe gerechtjes.

Op de kop van de haven voor het gebouw wordt een terras gebouwd met uitzicht over het water. Bovendien beschikt de locatie over aanlegplaatsen voor boten tot en met 20 meter. Overnachten kan in het bijbehorende boutique hotel met ‘stijlvolle, eigentijdse en luxueuze kamers’.