Herberg Stadt Stevenswaert viert 25-jarig jubileum

Herberg Stadt Stevenswaert viert 25-jarig jubileum
Stadt Stevenswaert. Foto: Jule Fotografie

Op 1 april 1996 geleden kregen twee jonge mensen uit de sterrenkeuken de sleutel van Herberg Stadt Stevenswaert. Na fikse verbouwingen opende ze op 10 mei 1996 de deuren van Herberg Stadt Stevenswaert.

Die jonge ondernemers Pascalle en Marcus Schmidt vieren deze week hun 25-jarig jubileum. Het bedrijf kende vele ups en downs, met als dieptepunt de coronacrisis, maar het bedrijf is er sterker uitgekomen.

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert

Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert ligt in het charmante dorpje Stevensweert in Limburg, tussen Maaseik en Roermond, aan het sfeervolle marktplein. Met culinaire creaties en met een warme en oprechte ontvangst leggen de ondernemers hun gasten in de watten.

Michelin heeft sinds 2008 het bedrijf iedere jaar gewaardeerd met een Bib Gourmand. Ook GaultMillau is enthousiast: 'Bij Restaurant Herberg Stadt Stevenswaert serveren ze mooie eerlijke gerechten, onder andere bereid met groenten uit eigen tuin.'

Inmiddels werken de kinderen Lars en Oscar, geboren in de zaak, nu mee met het team. Pascalle en Marcus danken alle medewerkers die in al die jaren geholpen hebben. 'Onze dank gaat ook uit naar onze leveranciers waarmee we al die jaren een prettige samenwerking hebben. En we danken natuurlijk al onze trouwe gasten, die ons ook in deze moeilijke tijd steunen'.