De Beren opent weer nieuw bezorgrestaurant

De Beren opent weer nieuw bezorgrestaurant

Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent er een bezorgrestaurant in Hengelo. In het centrum van de Overijsselse stad zijn de deuren van het bezorgrestaurant feestelijk geopend.

Vanuit het centraal gelegen Marskant 14 rijden de opvallende elektrische fietsen en gele bezorgscooters van De Beren Hengelo naar de vele huishoudens in en om de stad.

De Beren thuisbeleving

Op de uitgebreide menukaart staan traditionele gerechten zoals spareribs, saté en vegan Fish & Chips. Bourgondiërs kunnen kiezen voor een goedgebakken rundersteak of een premium Black Angus burger. Door de centrale ligging van de bezorgvestiging zijn veel huishoudens goed en snel te bereiken.

Rico van Wijgerden, operationeel manager bij De Beren Hengelo: 'De bezorgvestiging in Hengelo is alweer de 29ste op de teller. We groeien enorm hard met dit concept en daar zijn we bij de Beren trots op. Want ook degenen die thuis een heerlijke avond uit willen zijn, bedienen wij maar al te graag.'

Naast het bezorgrestaurant is De Beren ook van plan om begin volgend jaar een heus restaurant in Hengelo te openen. De Beren Hengelo is nog op zoek naar een enthousiaste franchisenemer en fanatieke medewerkers.