Hotel-restaurant Mezzo krijgt nieuwe uitbaters

Hotel-restaurant Mezzo krijgt nieuwe uitbaters

Hotel-restaurant Mezzo in het Gelderse Braamt krijgt nieuwe eigenaren. Zij dopen het bedrijf in januari 2022 om tot Karels Restaurant Hotel.

Hoewel het bedrijf andere eigenaren en een andere naam krijgt, blijft het wel fine dining, zo hebben de nieuwe eigenaren van Mezzo, Paskal en Layla Karels uit Edam, laten weten. Mezzo is opgenomen in de Michelin Selectie en staat tevens in de restaurantgids Lekker.

Paskal Karels

Paskal Karels (1989) heeft jarenlange ervaring opgedaan in verschillende goed aangeschreven restaurants, waarvan een aantal met Michelinster bekroond. De afgelopen 6 jaren heeft hij gekookt voor de koninklijke familie in dienst van het Koninklijk Huis. Paskal zal de keuken gaan leiden samen met het bestaande keukenteam van Mezzo.

Layla Karels

Layla heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de klassieke oude wijnwereld (Europa) en importeert ook haar eigen wijnen. Deze passie draagt ze graag over aan haar gasten. Zij zal het restaurant leiden en neemt hier ook het team over van de huidige eigenaren, Wendy en Berry van de Ven.

Wat Wendy en Berry van de Ven gaan doen, is nog niet bekend. Wel willen ze meer tijd voor hun gezin. ‘Wij gaan volgend jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Gelukkig kunnen we het stokje overdragen aan een heel enthousiast echtpaar.’

Getekend

Paskal en Layla Karels tekenden in de september de koopovereenkomst, op 30 december krijgen ze de sleutel en onder de nieuwe naam Karels gaan de deuren op 12 januari weer open.