Hajé opent pop-up restaurant in voormalig strandpaviljoen in Heemskerk

Hajé opent pop-up restaurant in voormalig strandpaviljoen in Heemskerk

Hajé Shops, Hotels & Restaurants heeft eind november haar negende restaurant geopend langs de A9 in Heemskerk. Het restaurant is gevestigd in een voormalig strandpaviljoen, is opgezet als pop-up locatie en biedt ook take-away. Het restaurant is (voorlopig) dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Hajé Shops, Hotels & Restaurants opent met de pop-up locatie in Heemskerk haar negende restaurant. Andere Hajé restaurants zijn onder andere te vinden in Lelystad, Joure en Nieuwegein. Hajé combineert restaurants, hotels en shops met elkaar. Bij een aantal locaties van Hajé is ook take-away mogelijk.

Strandgevoel

Hajé wil het strandgevoel van Noord-Hollandse badplaats Heemskerk laten terugkomen in het in- en exterieur van het tijdelijke restaurant. Het pand is dan ook een strandtent geweest. In het interieur komt stranddecoratie terug in de vorm van beeldjes en ornamenten. ‘Ondanks het koude weer, voel je je op deze locatie als op een warme zomerdag', belooft Hajé.

Op de kaart het bekende Hajé-assortiment: van thee of koffie van de eigen biologische Hajé-koffiebonen met gebak totbelegde broodjes, salade of warme lunchgerechten als tosti, soep, uitsmijters of kipsaté.

Take away

De meeste dranken, snacks en gerechten zijn mee te nemen als take-away. Om de opening van het restaurant in Heemskerk te vieren kost een koffie to go tijdelijk maar €1. Deze actie loopt tot 31 december 2021.