‘Het komt uit België. Het gaat om knapperige frites en het smaakt heel apart’, merkt hij op. Het steppegras lijkt qua vorm een beetje op spaghetti, vindt Spronk. Om het steppegras te maken, heb je verse aardappels nodig. In een speciale snijmachine snijd je de piepers tot sliertjes.
Sponk serveert het steppegras samen met een steak en speciale saus. Ook heeft hij speciale servetten en placemats om het product onder de aandacht te brengen. Vanaf 15 september wil de horecaondernemer een steppegrasconcept op de markt brengen.
Nieuw soort frites

Het klinkt oneetbaar, maar het blijkt een soort patat te zijn: 'steppegras'. Henk Spronk van eetcafé Lucky uit Eindhoven serveert het in zijn zaak.
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
