Qbic Hotel WTC: 20 kamers erbij

Qbic Hotel WTC: 20 kamers erbij

Het Qbic Hotel in het World Trade Center in Amsterdam neemt 20 nieuwe kamers in gebruik. Het totaal aantal kamers komt daarmee op 55. De lobby is verplaatst.

Het gaat goed met het hotel met kamers vanaf 69 euro per nacht. Qbic komt uit de koker van de Maastrichtse hotel- en conceptenman Paul Rinkens. Bij de start drie jaar geleden zei Rinkens Qbic op meer plaatsen in Nederland en daarbuiten uit te rollen. Tot nog toe bleef het bij één vestiging, in het WTC.

Geen tweede vestiging

De opening van een Qbic in Antwerpen ging op het laatste moment niet door. ‘Er liggen verschillende intentieverklaringen, maar concreet levert dat voorlopig geen nieuwe hotels op’, meldt Maxine Hofman van de Bergère Group de holding waarin Qbic is ondergebracht.

Townhouse

Behalve Qbic exploiteert de Bergère Group Hotel Martenslane en het nog te openen Townhouse Hotel, beide in de Maastrichtse St Maartenslaan. Townhouse is een nieuw design concept dat per september operationeel is.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.