Marc Smeets meldt dat hij een traiteur-unit heeft geplaatst in zijn bedrijf. ‘Vanuit hier serveren we in de middag Lepels boterhammen, soepen, salades en de Lepels lunchbox. Aan het eind van de dag bezorgen we maaltijden. Die bestaat louter uit duurzame ingrediënten’.
Duurzaam ondernemer is het kernwoord bij restaurant Lepels. Smeets: ‘Alles liflafjes eruit, en puur en duurzame koken. Met Lepels heb ik de omslag gemaakt om voor het einde van het jaar 75 procent duurzaamheid in het bedrijf te hebben verwerkt’.
De bezorgmaaltijden worden verpakt in biologisch of composteerbare verpakkingen. Smeets: ‘Tevens hebben de gasten de mogelijkheid om de maaltijden die Lepels op de kaart heeft staan, mee te nemen vanuit onze traiteur. In de avonduren kunnen gasten ook hapjes komen ophalen voor als ze een feestje thuis hebben’.
Verder meldt Smeets dat Walter Koomen zijn nieuwe maître is. Smeets werkte eerder met Koomen in de tijd dat de topkok kookte in Hotel Corona in Den Haag.