Frank Ceelen van Huupkens IJs 'Vakman van het Jaar

Frank Ceelen van Huupkens IJs 'Vakman van het Jaar

Frank Ceelen van Huupkens IJs in Heythuysen is dinsdag 3 februari tijdens de IJsVak-Beurs in Uden uitgeroepen tot 'Vakman van het Jaar 2015'. De ambachtelijke ijsbereider ontving de prijs, omdat hij deelnam aan zowel de wedstrijd om de Gouden IJsspatel als die om de Gouden IJscreatie en daarmee de hoogste score behaalde.

De titel 'Vakman/-vrouw van het Jaar 2015' wordt toegekend aan de ambachtelijke ijsbereider die deelneemt aan de IJsVak-wedstrijden Gouden IJsspatel en Gouden IJscreatie en daarmee de hoogste score behaalt.

Gouden IJsspatel

Frank Ceelen van Huupkens IJs in Heythuysen - en Weert - ging 15 januari met 47 andere ijsbereiders de strijd aan om het lekkerste yoghurtijs te maken (Gouden IJsspatel).

Gouden IJscreatie

Dinsdag 3 februari streed hij tegen 23 mededeelnemers om de winst in de wedstrijd om de Gouden IJscreatie.

Ambachtelijke ijsbereider

De ambachtelijke ijsbereider eindigde in de tweede wedstrijd als tweede en scoorde een top 10-notering in de strijd om de Gouden IJsspatel.

Voorganger

Ceelen ontving de prijs uit handen van zijn voorganger Peter ter Laak van IJssalon van der Poel in Enschede.

IJsVak-Beurs

De IJsVak-Beurs, dinsdag 3 en woensdag 4 februari, vond dit jaar voor de 21e keer plaats. De wedstrijden beleefden de negende editie en zijn georganiseerd met als doel de vakbekwaamheid, creativiteit en inventiviteit te stimuleren.