Bezorgbeer naar Amsterdam

Bezorgbeer naar Amsterdam

De formule van deliveryketen De Bezorgbeer komt naar Amsterdam. Het is de eerste vestiging die opent in de hoofdstad. Deze eerste locatie wordt een volwaardige eigen vestiging en zal ook dienen als opleidingscentrum voor franchisenemers van toekomstige locaties in Amsterdam.

De Bezorgbeer breidt niet alleen uit in Amsterdam. De contracten voor een vestiging in Den Haag-Leidschendam zijn getekend en de plannen in Oud Beijerland zijn ver gevorderd.

Bezorgbeer
Martijn Jansen van de Bezorgberen Holding vertelt dat het nieuwe pand in Amsterdam een belangrijke stap is, waar veel van wordt verwacht. Zo dient het onder andere als opleidingscentrum.

'Het is een hoekpand op een druk punt, perfect om de Bezorgbeer en de in eigen huis ontwikkelde shop in shop formule KipKip.nl onder de aandacht te brengen', aldus Jansen.
Vestigingen
Met de komst van deze drie vestigingen staat de teller op twintig. Het bedrijf heeft het doel om dit jaar met vijfentwintig vestigingen te eindigen. Jansen verklaart dat hij daarom in april op de Franchise en Formule Beurs in Hoevelaken staat. Zo hopen ze nieuwe franchisenemers te ontmoeten.

Bewust
Naast de uitbreiding van vestigingen, focust De Bezorgbeer zich ook steeds meer op gezondere voeding. Volgens Neltje van Zevenbergen marketing coördinator van de Bezorgbeer, is er op dit moment veel behoefte aan gezondere bezorgmaaltijden.

'De consument is steeds meer bezig met bewust leven en een gezonde levensstijl. Als antwoord op deze toenemende vraag hebben wij deze nieuwe menu's geïntroduceerd. Dit is voor iedereen die gezond en lekker wil eten.'