Restaurant Vandaag: vroegboekkorting van 10 euro voor kerst 2017

Restaurant Vandaag: vroegboekkorting van 10 euro voor kerst 2017

All-in Restaurant Vandaag met vestigingen in Utrecht en Amsterdam, lanceert een vroegboekkorting van 10 euro voor gasten die nu al boeken en betalen voor Kerst 2017. Voor kinderen bedraagt de korting 5 euro.

Gasten die voor 15 november online reserveren en betalen via Ideal, voor hun kerstdiner bij Restaurant Vandaag krijgen 10 euro korting. De korting is per per persoon op de reservering; een all-in arrangement voor 2,5 uur. Volwassenen betalen geen 55 euro, maar nog 45 euro. Het bedrag voor kinderen voor het kerstbuffet na de korting, wordt 20 euro in plaats van 25 euro.

De korting is geldig in de restaurants in Amsterdam en in Utrecht. Momenteel wordt hard gewerkt aan de realisatie van Restaurant Vandaag in Breda. De oplevering van de bouw heeft hier vertraging opgelopen. De vraag is of dit restaurant met 500 zitplaatsen nog haar deuren kan openen in 2017.

Restaurant Vandaag hanteert een aantal voorwaarden:

Korting is alleen geldig bij online reservering en betaling via  iDeal
€10 korting per volwassene (12+)
Kids €5 korting (4-11 jaar)
Geldig op 1e en 2e Kerstdag op een arrangement van 2,5 uur
iDeal betalingen kunnen achteraf niet geretourneerd worden
Restitutie niet mogelijk bij wijziging of annulering
Geldig in restaurant Vandaag Amsterdam en Utrecht
Niet in combinatie met met andere acties zoals jarige gratis
Niet in te ruilen tegen contant geld
Korting geldig t/m 15 november 2017
Vol=vol

Restaurant Vandaag

Vandaag heeft momenteel een vestiging in Amsterdam en Utrecht. In het restaurant wordt de wereldkeuken geserveerd; van Oriëntaals tot Italiaans, van zeebanket tot charcuterie. Van kaasplateau tot chocoladefontein. Je kunt er onbeperkt eten van 7 verschillende wereldkeukens. De prijs is inclusief non-alcoholische dranken, koffie, thee en luxe huisgemaakte desserts.

De tarieven voor diner op maandag tot en met donderdag is lager dan het weekendtarief. 30,95 euro tegen 33,95 euro in het weekend. De prijs voor een Sunday brunch voor volwassenen is 22,50 euro voor twee uur.

Leestips:

Derde Restaurant Vandaag in Breda nazomer 2017 open

Vandaag opent derde restaurant in Breda

Restaurant Vandaag naar Amsterdam met 500 couverts