OpenTable start nu ook online reserveringen in Nederland

OpenTable start nu ook online reserveringen in Nederland
Adrian Valeriano vice president van OpenTable

OpenTable, wereldleider in online restaurant reserveringen, is sinds kort gelanceerd in Amsterdam. Adrian Valeriano, Vice President EMEA, introduceert het bedrijf en legt hier uit hoe het Nederlandse restaurants helpt om hun bedrijf te runnen en te laten groeien door de toegang tot een wereldwijd diner-netwerk en hospitality oplossingen.

Sponsored content van OpenTable

“Bij OpenTable hebben we een passie voor restaurants en dineren. We zijn 20 jaar geleden opgericht toen onze oprichter een oplossing zocht voor de moeite die zijn vrouw moest doen voor een telefonische diner reservering. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot wereldleider in restaurant reserveringen, met meer dan 43.000 restaurants in meer dan 20 landen en met meer dan 23 miljoen reserveringen per maand.”

Waarom online reservering in Amsterdam?

“Amsterdam heeft een bruisend restaurantwezen en is een belangrijke hotspot voor reizigers, waardoor de stad een aantrekkelijke plek is om OpenTable te introduceren. Onze missie is om reizigers overal ter wereld de mogelijkheid te geven om geweldige restaurants te ontdekken en te boeken. Amsterdam heeft jaarlijks miljoenen reizigers uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Amerika. In deze markten hebben we al een sterke basis en daardoor kunnen we onze gebruikers eenvoudig kennis laten maken met het lokale restaurantwezen in Amsterdam en hen helpen bij het maken van die ene belangrijke reservering. Wij bieden het menu, reviews en andere belangrijke informatie aan in de moedertaal van de gebruikers, waardoor zij alle aspecten van het restaurant makkelijk kunnen begrijpen en evalueren.”

Wat kunnen restaurants verwachten van OpenTable?

“We werken momenteel samen met meer dan 100 restaurants in Amsterdam en wat restaurants van ons kunnen verwachten is tweeledig.

OpenTable geeft restauranteigenaars de kans om hun restaurant te presenteren aan een wereldwijd publiek. Dit komt door onze internationale website en applicatie met gebruikers die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaande diners in een authentieke setting. We geven restaurants een platform om menu’s, afbeeldingen en restaurantinformatie ter beschikking te stellen aan restaurantzoekers in Amsterdam. Waarna restaurants gemaakte reserveringen  eenvoudig kunnen accepteren en inplannen.

Daarnaast hebben veel restauranteigenaars een grote passie voor eten en hospitality. Samenwerken met OpenTable betekent dat dit de belangrijkste pijler kan blijven, terwijl wij helpen met meer praktische zaken die komen kijken bij het runnen van een restaurant:

GuestCenter is ons flagship product waarmee restaurants veel vaker tafels kunnen wisselen en belangrijke informatie over gasten op kunnen slaan, zodat er elke keer een gepersonaliseerde eetervaring gecreëerd kan worden. We bieden alle GuestCenter restaurants een manager applicatie aan, waardoor restauranteigenaars hun business overal ter wereld in de gaten kun houden. Met de manager applicatie kunnen restauranteigenaars makkelijk prestaties checken en ze kunnen zelfs een push notificatie krijgen als er een VIP binnenloopt.”

Waarom samenwerken met OpenTable als restaurant?

“Bij OpenTable houden we van restaurants. We zijn al bijna 20 jaar actief in de hospitality sector en hebben de evolutie bijgewoond die het in die jaren heeft doorgemaakt. Een groot deel van ons wereldwijde team heeft ervaring in de restaurantsector, of dit nou is als gastheer/gastvrouw, als manager of vanuit de keuken. Dit betekent dat we veel diepgaande kennis hebben over de dagelijkse uitdagingen binnen restaurants, wat ons helpt om betrouwbare producten te ontwikkelen om dit aan te kunnen pakken. In combinatie met ons vermogen om restaurants en reizigers van over de hele wereld met elkaar te verbinden, maakt ons de perfecte partner voor restaurants in Amsterdam.”

“Wij willen graag in contact komen met restaurants die met ons willen samenwerken. Iedereen die meer wil weten over OpenTable, het krijgen van meer klanten of onze producten verzoeken wij om een e-mail te sturen naar ons via sales@opentable.com.”