Achtste Moeke-filiaal opent 1 augustus op Pettelaarsche Schans: Moeke Den Bosch

Achtste Moeke-filiaal opent 1 augustus op Pettelaarsche Schans: Moeke Den Bosch

Moeke Den Bosch opent 1 augustus haar deuren aan de Pettelaarse Schans. Het filiaal op dit stervormige eiland, nabij de Brabantse hoofdstad is alweer de achtste Moeke-vestiging die opent, een maand nadat Moeke Scheveningen en Nijmegen opengingen.

Moeke Den Bosch vestigt zich dichtbij de Brabantse hoofdstad en tegelijkertijd ’buiten’. De Pettelaarse Schans is een stervormige eiland waar zich vroeger het verdedigingsfort van Den Bosch bevond. Vroeger zat er een sterrestaurant in het pand. 

Vanaf 1 augustus is Moeke Den Bosch zeven dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner. Ook zijn er  regelmatig evenementen zoals live muziek op het terras en meer.

Het authentieke pand is volledig verbouwd en biedt straks plaats aan 250 gasten. Op het terras kunnen nog eens 150 gasten een plekje vinden.

Moeke Den Bosch wordt de 8e Moeke vestiging onder de vlag van moederbedrijf Meyer Beheer. Na de eerste Moeke in het Ginneken, een wijk in Breda, volgden Moekes in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede.

Moeke Scheveningen, Moeke Den Bosch

Op 1 juli 2020 zijn zowel de deuren van Moeke Nijmegen alsmede die van Moeke Scheveningen geopend.