Café Schiller biedt oesterservice met gastheer aan huis

Café Schiller biedt oesterservice met gastheer aan huis

Café Schiller introduceert The Full Jordi Experience: gastheer Jordi Ariza Gallego komt persoonlijk aan huis een dozijn oesters, champagne en een royaal snackpakket coronaproof leveren, openen en serveren.

Het Amsterdamse café-restaurant Café Schiller had al een afhaal- en bezorgkaart, en voegt daar in deze restaurantloze dagen The Full Jordi Experience aan toe. In hoogsteigen persoon komt de stijlvolle gastheer een dozijn oesters, champagne en een royaal snackpakket brengen om deze, geheel coronaproof, thuis uit te serveren. The Full Jordi Experience kost €120.

Naast ‘The Full Jordi’ staan ook Café Schiller-klassiekers op het haal- en bezorgmenu, zoals de vissoep, de rilette van eend en het populaire stamppotje. Tot acht uur ‘s avonds is er ook een met zorg samengestelde wijnkaart.

Over Café Schiller

Café Schiller is al meer dan honderd jaar een geliefde pleisterplaats voor tout Amsterdam. Met het smaakvolle Art Deco-interieur, luxe fauteuils en portretten van beroemde stamgasten (van de hand van hotelier Frits Schiller zelve), vormt het een trefpunt voor kunstenaars en artiesten.

Café Schiller