Misset Horeca
Misset Horeca
Terras Top 100 2021: deze week bekend wie in lijst staat

Terras Top 100 2021: deze week bekend wie in lijst staat

De horecazaken die door zijn naar de tweede ronde van de Terras Top 100 2021, horen deze week of ze in de uiteindelijke lijst staan. De jury rond binnen enkele dagen haar rapportages af en dan wordt bekend wie de eindstreep gehaald heeft.

Terras Top 100 2021: deze week bekend wie in lijst staat

Spannende tijden voor deelnemers aan de Terras Top 100 2021. Deze week krijgen de bedrijven die wisten door te dringen tot ronde 2, te horen of ze dit jaar de lijst gehaald hebben.

De vakjury rondt deze week de laatste bezoeken en rapporten af en eind deze week zullen bedrijven per mail bericht krijgen of ze dit jaar in de Terras Top 100 staan of de tweede shift helaas niet overleefd hebben.

Hoofdjurybezoek: donderdag 5 en vrijdag 6 augustus

Vijf of zes bedrijven (afhankelijk van de score) kunnen donderdag 29 of vrijdag 30 juli een telefoontje verwachten van Misset Horeca. Zij krijgen dan te horen dat ze tot de top van de lijst horen en dat de hoofdjury op bezoek komt.

Deze hoofdjurybezoeken vinden donderdag 5 en vrijdag 6 augustus plaats. De hoofdjury zal dan langskomen en elk bedrijf -op afspraak- een uur bezichtigen. Daarin zal ook gesproken worden met ondernemers en medewerkers. Deze bedrijven kunnen dus een telefoontje krijgen met de mededeling dat de hoofdjury óf 5 óf 6 augustus langskomt en hoe laat. Omdat dit een strakke planning is en een tweedaagse tour, die vaak kriskras door het land gaat, dienen bedrijven wel op het aangegeven tijdstip beschikbaar te zijn.

170619, Broekhuizen: Misset Horeca Terras Top 100, Maashotel. Foto: Marcel van Hoorn. Terras Top 100
De hoofdjury in 2019 op bezoek bij Het Maashotel in Broekhuizen.

Op basis van deze bezoeken zal de hoofdjury de overgebleven terrassen in de juiste volgorde zetten. De complete Terras Top 100 2021 zal vervolgens maandag 6 september onthuld worden tijdens een feestelijke uitreiking bij de winnaar van 2019, De Werf in Veere.

Stemmen voor de Publieksprijs Terras Top 100

Stemmen op de Terras Top 100 Publieksprijs kan ook nog. De stembus hiervoor is tot en met maandag 9 augustus geopend. De Terras Top 100 Publieksprijs is een onderdeel van de Terras Top 100, maar staat los van het jureringstraject.

De Publieksprijs is in het leven geroepen om gasten te betrekken bij de Terras Top 100 en is een stemmodule. Terrassen worden aangemoedigd zoveel mogelijk stemmen binnen te halen onder hun gasten. De winnaar van de Publieksprijs zal ook op het event van maandag 6 september bekendgemaakt worden.