Terras Top 100 verwelkomt gasten met opvallende zomerse portcocktail

Terras Top 100 verwelkomt gasten met opvallende zomerse portcocktail
Terras Top100 2021 bij De Werf in Veere

De uitreiking van de Terras Top 100 vond dit jaar plaats in een zuiderse sfeer. De bijna 400 gasten werden verwelkomd onder een stralende zon met een zomerse cocktail die werd verzorgd door het team van Porto CRUZ, partner van de Terras Top 100.

De zoete en verfrissende Porto CRUZ Pink Fresco & Tonic cocktail springt niet enkel in het oog door z’n roze kleur - het is immers gemaakt van rosé port - maar vooral door z’n pittige garnituur, namelijk een rode peper!

Wijnglas met veel ijs

Deze perfect serve komt het best tot z’n recht in een wijnglas met veel ijs waarbij je qua verhouding 1/3 Porto CRUZ Pink of White en 2/3 tonic aanhoudt. De zoete en fruitige aroma’s van port worden perfect uitgebalanceerd door de bitterheid van de tonic. Voor wie eerder houdt van een kruidige toetst, is er de witte variant die je garneert met gember en rozemarijn.

De zoete en fruitige aroma’s van port worden perfect uitgebalanceerd door de bitterheid van de tonic.

Geen fan van tonic? Ga dan voor een klassieke porto CRUZ Fresco en serveer de rode Ruby of Tawny port met véél ijs met een schijfje sinaasappel.

Lager in alcohol

Porto CRUZ is het nr1 portmerk wereldwijd en lanceerde in verschillende landen met succes deze nieuwe manier van port drinken: Porto CRUZ Fresco! Fresco is Portugees voor 'fris' en zo smaken deze nieuwe perfect serves ook. De toegankelijke cocktails zijn bovendien lager in alcohol dan populaire mix drinks zoals als gin-tonic.

En niet onbelangrijk de cocktails zijn in een mum van tijd gemaakt en geserveerd. Ideaal dus voor een vol terras.

Dit artikel is gesponsord door Porto Cruz.