RCE opent dit voorjaar de deuren van Stan op nieuwe locatie

RCE opent dit voorjaar de deuren van Stan op nieuwe locatie

De horecaformule Stan - voorheen Stan&Co- , onderdeel van horecagroep RCE, opent in het voorjaar van 2022 een nieuw restaurant in het Sphinxkwartier in Maastricht.  Met deze nieuwe locatie staat de teller voor Stan op vijf restaurants. Het is de eerste locatie voor RCE in deze gastronomische stad.

‘In Maastricht zien we een waardevolle uitbreiding op onze vier bestaande Stan restaurants in Arnhem, Den Haag, Utrecht en Zeist. De ligging in de bruisende stadwijk Het Sphinxkwartier sluit perfect aan bij de sfeer en doelgroep van Stan. We kijken ernaar uit om op deze inspirerende plek verder te bouwen aan onze mooie formule. En we zijn heel trots dat we ook in deze tijd zulke belangrijke stappen kunnen zetten in lijn met onze strategie’, aldus ceo Sandra van Halderen.

Sleuteloverdracht

Op korte termijn vindt de sleuteloverdracht plaats en gaat de verbouwing van start. De planning is om Stan Maastricht in maart
2022 te openen.

Op reis met Stan

Afgelopen najaar is de nieuwe positionering van Stan (voorheen Stan&Co) gelanceerd, met als rode draad de culinaire ontdekkingsreis van Stan. Of je nu een ervaren of onervaren food traveler bent, Stan opent de wereld op het gebied van eten en drinken. Met duurzame gerechten en cocktails. Geïnspireerd op de huidige trends als shared dining, streetfood en het maken van bewuste keuzes. Ook kom je bij Stan voor een gezellige avond vanwege de eigen avondprogrammering met dj's.

Doorbouwen in lastige tijden

‘Ik ben trots dat wij als horeca-organisatie onverminderd doorgaan met het bouwen aan onze strategie en het openen en doorontwikkelen van nieuwe locaties’, aldus Van Halderen. ‘Het zijn natuurlijk lastige tijden, maar we zijn gelukkig een sterk bedrijf en daarom kunnen we doorbouwen’.

Werven medewerkers

De eerste samenstelling van het team in Maastricht is al begonnen en de vacatures zijn uitgezet. Van Halderen: ‘Als grootste horecagroep van Nederland bieden we ook in deze tijd een solide basis en zoeken we nieuwe medewerkers om straks weer op volle kracht vooruit te kunnen. Voor Stan Maastricht zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers die samen met ons willen bouwen aan het succes van deze nieuwe locatie.’

Over RCE

Stan is onderdeel van het toonaangevende Restaurant Company Europe. Het portfolio van RCE bestaat, naast Stan, uit diverse horecaconcepten met meerdere vestigingen als Loetje, Happy Italy, Beers & Barrels en Popo the Mexican, aangevuld met unieke stand-alone locaties als Waag in Leiden en De Vooruitgang in Eindhoven.