Rundvlees uit Ierland

Kepak is een Ierse rundvleesproducent die sinds kort een nieuw Iers rundvleesmerk, Kepak GoHet vlees is afkomstig van vaarzen, jonge vrouwelijke runderen, die opgroeien in de Ierse heuvels. 'Behalve het Ierse gras, krijgen ze ook een variatie van granen te eten. Daardoor krijgt het rundvlees een uitstekende smaak. In samenwerking met ISPC zijn er proefdemonstraties

Kepak is een Ierse rundvleesproducent die sinds kort een nieuw Iers rundvleesmerk, Kepak GoHet vlees is afkomstig van vaarzen, jonge vrouwelijke runderen, die opgroeien in de Ierse heuvels. ‘Behalve het Ierse gras, krijgen ze ook een variatie van granen te eten. Daardoor krijgt het rundvlees een uitstekende smaak. In samenwerking met ISPC zijn er proefdemonstraties georganiseerd en de reacties waren bijzonder positief’, aldus de vleesproducent. ld, op de Nederlandse horecamarkt afzet.

Om kennis te maken met het Ierse rundvlees staan er allerlei promotieactiviteiten op het programma. Dit in samenwerking met importeur Harry Janssen.

Informatie: Harry Jansen, Eindhoven, tel. (040) 266 21 66 of Kepak Clonee, tel. (00353) 1 801 30 00.