The Entourage Group opent nieuw concept Roladin

The Entourage Group opent nieuw concept Roladin

The Entourage Group heeft een nieuw concept toegevoegd aan haar portefeuille: Roladin Bakery & Cafe. Het high-end patisserie en drank concept opende de deuren in The Westfield Mall of The Netherlands in Leidschendam.

In Roladin kunnen gasten terecht voor huisgemaakte donuts en croissants, koeken en babkas, diverse sandwiches en een ruim assortiment aan dranken. Het betreft een all day-concept.

Van koffie naar cocktail

Roladin Bakery & Cafe brengt high-end patisserie naar een all day experience. De 360-graden bar fungeert als middelpunt op de ‘Dining Plaza’ waar de verschillende patisserie en delicatessen tot leven komen in een open keuken. Wanneer de dag plaats maakt voor de avond transformeert de bar tot een bruisende en levendige plek waarbij de displays zich vullen met diverse bar bites gecombineerd met passende aperitivo’s, cocktails en een ruim assortiment aan spirits.

Roladin wordt omschreven als dé perfecte plek voor een goede kop koffie met of zonder ontbijt, een toegankelijke lunch, een vroege of late snack of after work drinks met cocktails. Roladin is een all-day en full-service concept. Op ieder uur van de dag lest het drankmenu de dorst met verse fruitsappen, diverse koffie blends, een high-end selectie spirits, een wijnmenu en kenmerkende cocktails.

Design Roladin

De bar van Roladin Bakery & Café is het centrale element van het ‘Eettheater’ in The Westfield Mall of The Netherlands. Interieurarhitect Pieter Kool was verantwoordelijk voor de merk identiteit. Bezoekers kunnen plaats nemen aan de bar en bestellen uit de lange glazen vitrines.

Het monolithische design is gemaakt van onbehandeld warmgewalst staal en constrasteert met de weelderige omgeving. De rondgebogen vormen en de verlichte, zwevende ringen refereren naar de minimalistische glamour van de jaren-50’, Miami Beach drive-inn restaurants. Bij Roladin Bakery & Café is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt geweest. Door de gehele bar is één materiaal gekozen, zonder chemische of verontreinigende coatings. Hierdoor is de bar volledig te recyclen, zonder overblijvend afval.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.