Prins Hendrik Oosterend wint Lipton Terrastraining Terras

Prins Hendrik Oosterend wint Lipton Terrastraining Terras

Het was dubbelfeest voor het terras van Prins Hendrik uit het Texelse Oosterend. Naast een 20e plek in de Terras Top 100 wonnen ze ook de Lipton Terrastraining.

Mark Hanemaaijer, directeur Out of Home van Unilever, overhandigde de cheque van Lipton Ice Tea voor een terrastraining aan de ondernemers van Prins Hendrik in Oosterend.

Even daarvoor had Hanemaaijer op het podium van de Terras Top 100 de ruim 650 aanwezigen verteld over Lipton en de 'zero-variant' waarmee het merk de markt wil bestormen.

Terrastraining voor team Prins Hendrik Oosterend

En omdat de hoofdsponsor van de Terras Top 100 het 'terras' ook als één van haar speerpunten heeft, verlootte Hanemaaijer op het podium een terrastraining onder de aanwezige bedrijven.

De gelukkig winnaar werd uiteindelijk het terras van Prins Hendrik uit Oosterend op Texel. Zij krijgen met hun hele team een terrastraining aangeboden van Lipton.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.