Fine dining Benz sluit voorlopig door personeelstekort

Fine dining Benz sluit voorlopig door personeelstekort

Benz at Kazerne in Eindhoven, een restaurant met vermeldingen in zowel Gault&Millau als Michelin, sluit voorlopig de deuren vanwege 'personele uitdagingen'.

In 2019 werd Benz at Kazerne geopend. Het restaurant met topambities slaagde erin om vermeldingen te krijgen in zowel de Gault & Millau- als Michelingidsen.

Benz nu pop-up Playground

'Maar vanwege de alom bekende personele uitdagingen hebben wij nu besloten om de ruimte voorlopig op een andere manier in te zetten, namelijk als pop-up Playground.' 

Chef-kok Thomas Voets en zijn echtgenote en maître Michelle Voets hebben elders een nieuwe uitdaging gevonden, zo laat een medewerker van Kazerne weten.

Benz is vanaf nu net zoals de andere meeting rooms te reserveren, maar dan met volledig geoutilleerde keuken. Optioneel met een chef uit het netwerk van Kazerne.

Reserveren restaurantruimte

Het restaurant kan worden gereserveerd voor onder meer een bruiloftsdiner, afscheidslunch, kookworkshop, een vergadering, of je eigen restaurant voor één dag of langer.

Over Kazerne

In oktober 2014 kreeg Kazerne een vaste locatie aan de Paradijslaan in Eindhoven, na zeven succesvolle pop-up pilots tijdens de Dutch Design Week. Aanvankelijk opende het als restaurant annex expositieruimte. In 2019 werd het uitgebreid met een hotel met acht suites, het fine dining restaurant met Nordic touch – genaamd Benz – een membersclub, vergaderruimte en een designshop. Het geheel vormt een designplatform van 2500 vierkante meter.

Bekijk deze collectie

Medewerker in dienst

Verschillende aspecten spelen een rol als het gaat om medewerkers die aan het werk zijn. In deze collectie staan tips & tricks voor horecaondernemers als het gaat om het behouden en opleiden van medewerkers, samenwerken, inroosteren en ziekte. Ook delen ondernemers hun praktijkvoorbeelden.