Primeur kaarsconcept StylEco®: eerste navulling voor kaarshouders zonder afval

Primeur kaarsconcept StylEco®: eerste navulling voor kaarshouders zonder afval
In het nieuwe refill-kaarsconcept StylEco® komen stijl, gemak en duurzaamheid samen.

Stijl, gemak en duurzaamheid komen samen in het nieuwe refill-kaarsconcept StylEco® van Bolsius Professional. Dit is het eerste navulconcept voor houders zonder afval en met maar liefst 50 branduren. Naast dit duurzame aspect ervaart de horecaondernemer meer gebruikersgemak.

Zo’n 86 procent van de gasten in de horeca waardeert echt kaarslicht op de restauranttafel. Ze vinden dat de aankleding meer compleet is met sfeervolle kaarsen. 58 procent van de restaurant-bezoekers geeft zelfs aan langer te blijven zitten en meer te bestellen, zo vertelden ze aan onderzoekers van Multiscope.

Uit onderzoek van Marketing Results blijkt dat 65 procent van de horecaondernemers bereid zijn om te investeren in duurzame oplossingen. Bolsius Professional speelt in op deze wens naar duurzame, sfeervolle verlichting met haar nieuwe refill-kaarsconcept: StylEco®. Hierin komen stijl, gemak en duurzaamheid samen.

Groene missie

De navulling van de kaarsen bevat geen plastic cup en brandt volledig op zodat er geen afval of residu resteert. Het enige dat over blijft, is het metalen (pit)plaatje. Daarnaast is er geen palmolie of dierlijk vet gebruikt voor de kaarsen. Dit sluit aan bij de groene missie die Bolsius Professional heeft om de ecologische voetafdruk te verminderen. Horecaondernemers reageren enthousiast: 'Dit concept past precies bij mijn wens en behoeftes om afval te verminderen.'

‘Dit concept past precies bij mijn wens om afval te verminderen’”


Het aantal branduren van de kaarsen van StylEco® is circa 50 uur. Dat betekent dat de horecaondernemer minder vaak de kaarsen hoeft te verwisselen. 'Met 50 branduren is de nieuwe Bolsius kaars een genot en geeft met zijn uitstraling een extra dimensie aan beleving op tafel', vindt horecaondernemer Jermain de Rozario. Bovendien is het navullen eenvoudig en zonder geknoei. Zeker in tijden van personeelskrapte is dit een pluspunt. De glazen houders zijn vaatwasmachinebestendig.

Unieke lichtreflectie

Naast praktisch in gebruik zijn de glazen houders stijlvol. Ze zijn handgeblazen en verkrijgbaar in drie kleuren (bruin, grijs en transparant). Het licht van de kaarsen is sfeervol. De vlam is zichtbaar tot de laatste brandminuut en door de vorm van het glas is er een unieke lichtreflectie op tafel te zien.

Dit artikel is gesponsord door Bolsius Professional.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.