Culinaire spinazie

Bladspinazie IQF is nieuw van Bonduelle. IQF staat voor Individually Quickly Frozen; geblancheerde spinazieblaadjes die individueel en binnen zeer korte tijd zijn ingevroren. 'Deze los gevroren bladspinazie is eenvoudig te portioneren, heeft een mooie vorm en geeft een culinaire uitstraling aan een gerecht. Bovendien blijft het vochtverlies beperkt tot slechts 15 procent', zegt Bonduelle.De meeste

Bladspinazie IQF is nieuw van Bonduelle. IQF staat voor Individually Quickly Frozen; geblancheerde spinazieblaadjes die individueel en binnen zeer korte tijd zijn ingevroren.

‘Deze los gevroren bladspinazie is eenvoudig te portioneren, heeft een mooie vorm en geeft een culinaire uitstraling aan een gerecht. Bovendien blijft het vochtverlies beperkt tot slechts 15 procent’, zegt Bonduelle.De meeste spinazies van Bonduelle zijn afkomstig uit Noord-Frankrijk. IQF wordt echter verbouwd in Valencia, op een andere grondsoort en met meer zon, waardoor de smaak ook anders is. IQF is verkrijgbaar in diepvrieszakken van 1 kg.

Informatie: Bonduelle Food service Benelux, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.