Vaatwasmachines; snel en zuinig

Hobart Foster heeft twee duurzame rekkentransport vaatwasmachines op de cateringmarkt gebracht. 'Enkele pluspunten van de nieuwe CN en CNR serie vaatwasmachines zijn dat ze energiebesparend zijn, geluidsarm, automatisch en snel. De hoekbewassing en hoekdroger zorgen voor ruimtebesparing', aldus de leverancier. De vaatwasmachines zijn verkrijgbaar in een elektrische, stoom/heetwater en gastgestookte uitvoering. Hobart heeft vaatwasmachines voor

Hobart Foster heeft twee duurzame rekkentransport vaatwasmachines op de cateringmarkt gebracht. ‘Enkele pluspunten van de nieuwe CN en CNR serie vaatwasmachines zijn dat ze energiebesparend zijn, geluidsarm, automatisch en snel.

De hoekbewassing en hoekdroger zorgen voor ruimtebesparing’, aldus de leverancier. De vaatwasmachines zijn verkrijgbaar in een elektrische, stoom/heetwater en gastgestookte uitvoering. Hobart heeft vaatwasmachines voor elke situatie in de keuken. Bij aankoop van een vaatwasmachine uit deze nieuwe serie vóór 31 oktober, geldt twee jaar gratis onderhoud.

Informatie: Hobart Foster Holland, Woerden, tel. (0348) 462626 of www.hobartfoster.nl