De award is een initiatief van Tippr. Het is een blijk van waardering voor de toewijding van horecamedewerkers en heeft als doel bewustwording te creëren voor het harde werk in de horeca. De passie en inzet van deze professionals voor hun werk worden op deze speciale dag beloond met een award: Toppr van 2023.
Voor deze award werden 12 horecamedewerkers genomineerd en in de schijnwerpers gezet. Hiermee is niet alleen hun eigen naamsbekendheid en professionaliteit op een positieve manier benadrukt, maar ook die van het bedrijf waar zij werkzaam zijn.
Max Grootendorst
Max Grootendorst vervult de rol van souschef bij restaurant Bij Erik in Leidschendam. Dagelijks staat hij klaar om de keuken te domineren en de gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Zijn toewijding en behulpzaamheid hebben hem gekroond tot de Toppr van 2023. In zijn functie als souschef fungeert Grootendorst als de rechterhand van eigenaar en chef-kok Erik Tas. Wanneer Erik zich bezighoudt met zijn andere restaurant, 't Ganzenest, neemt Max het roer over. 'Ik heb het mooiste beroep ter wereld, omdat ik iedere dag op ambachtelijke wijze met eerlijke, pure producten mag werken', zegt Grootendorst.