Feestelijke bekendmaking Terras Top 100 2024 met spetterende aftrap van Milo Berlijn

Feestelijke bekendmaking Terras Top 100 2024 met spetterende aftrap van Milo Berlijn

De finale van de Misset Horeca Terras Top 100 vindt plaats op maandag 1 juli 2024 bij Pelle's in Deurningen. Het belooft een fantastische middag te worden.

De Terras Top 100 2024 nadert de ontknoping. Alle bezoeken van de eerste ronde zijn afgerond. Mystery visitors en vakjuryleden zijn op pad geweest en hebben hun bezoeken afgelegd. Bedrijven die in de lijst staan, hebben inmiddels bericht gehad. Maar op welke plek ze staan, bepaalt de volgende ronde. Die ronde is deze week van start gegaan. De 100 bedrijven die door zijn, krijgen nogmaals een bezoek van een vakjurylid, anoniem en onaangekondigd. De punten die bij dit bezoek gescoord worden, telt de jury op bij de eerder behaalde scores. Zo ontstaat er een ranglijst.

Bekendmaking Terras Top 100 2024

Het evenement zal starten met een inspirerende sessie van Milo Berlijn, gevolgd door diverse prijsuitreikingen, hapjes en drankjes en entertainment. De beste terrassen worden beloond met prijzen voor o.a. de provinciewinnaars, publieksprijswinnaar, de Parel van het Jaar en natuurlijk de winnaar.

Bezoekers van de feestelijke bekendmaking zijn welkom vanaf 14.00 uur. Om 15.00 uur zal Milo Berlijn zijn sessie starten. Om 16.30 uur start de bekendmaking van de Terras Top 100 2024. Het einde is gepland op 19.30 uur.

Milo Berlijn

Iedereen die Milo Berlijn wel eens als spreker heeft meegemaakt, kan zich dat nog herinneren. Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden, tomeloze energie en op hilarische wijze houdt hij mensen een spiegel voor.

Zijn 'TerrasTijger-presentatie' confronteert bezoekers op een vrolijke en meeslepende met hun eigen handelen op een terras. Of het nu gaat over over terras lopen, gastvrijheid, slim zijn, optimisme en werkplezier, alles komt voorbij.

Horecaprofessionals die op het terras lopen, zullen zich herkennen in de voorbeelden die Berlijn geeft. Berlijn: 'Je moet je terras goed organiseren, de 'kansloze' loopjes eruit te halen. Ook moet er een duidelijke taakverdeling zijn tussen runners en wijklopers en de mise en place moet dik en dik in orde zijn. De wens is om de gast voor te blijven, je niet te gaan ergeren als ze ongeduldig worden of hele rare vragen gaan stellen. Daarbij zit je hoofd vol met zaken waarvan je denkt dat je ze nog moet doen. Tenslotte word je ook nog met regelmaat geconfronteerd met de zaken die je vergeten bent.'

Bezoekers van de Terras Top 100 kunnen een sessie verwachten, waar je net zo hard aan het lachen wordt gemaakt als aan het denken wordt gezet.

Aanmelding

Ondernemers die in de Terras Top 100 zijn geëindigd, mogen de eerste twee personen gratis inschrijven. Vanaf de derde gast betaal je €99,- per inschrijving. Heb je de Top 100 niet gehaald maar wil je wel graag het evenement bezoeken? Dan betaal je €149,- per inschrijving. Op de aanmeldpagina kun je je inschrijven voor het event.

Naast een inspirerend en spannend programma ontvang je hiervoor ook diverse hapjes en drankjes van onze partners. Meer informatie en voorwaarden zijn te vinden op de eventpagina van de Terras Top 100.

Het evenement vindt plaats bij Pelle’s, op het Sint Plechelmusplein in Deurningen. Parkeren kan bij Tuincentrum Borghuis, Vliegveldstraat 2 in Deurningen. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 8 minuten lopen naar het evenemententerrein.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.