Vijf nieuwe leden voor JRE-Nederland

Vijf nieuwe leden voor JRE-Nederland
Nieuwe leden van JRE-Nederlands, van links naar rechts: Timo Reichelt & Lino de Vrede - Au Coin des Bons Enfants, Sven & Joëlle Nijenhuis - Ambrozijn, Stephanie Nunes Querido - Savarin, Pasquale Carfora - Aroma, Naomi Habets & Joey Remie - Rura

Tijdens de jaarlijkse JRE-Jeunes Restaurateurs 'Pers- & Partnerlunch' zijn de nieuwe leden van JRE-Nederland officieel voorgesteld. Gastheer tijdens deze 'gastronomische kennismaking' was dit maal Joppe Sprinkhuizen van Sillyfox in Veghel.

Na een korte samenvatting van 2023, sprak voorzitter Marko Karelse over het reilen en zeilen van JRE in 2024. De eigen JRE-Awards 2024 zijn er voor; ‘Chef van het Jaar’ Yornie van Dijk van Basiliek in Harderwijk, ‘Gastvrouw van het Jaar’ Liset Bom van Cèpes in Otterlo en ‘Restaurant van het Jaar’ Restaurant Ledeboer in Almelo van Rick Blanken.

Op internationaal vlak werd onder andere teruggekeken op het congres voor het 50-jarig bestaan van JRE-Jeunes Restaurateursen het ondertekende Manifesto ‘A Toast to a Sustainable Tomorrow – Crafting a Blueprint for a Greener, Eco-Friendly Wine Culture’. 

Nieuwe leden JRE-Nederland

Marko Karelse sloot af met het voorstellen van de 5 nieuwe leden: Ambrozijn Valkenbrug in aan de Geul vanSven & Joëlle Nijenhuis; Aroma in Vaassen van Pasquale Carfora; Au Coin des Bons Enfants in Maastricht van Timo Reichelt & Lino de Vrede; Rura in Roermond van Joey Remie & Naomi Habets en Savarin in Rijswijk van Stephanie Nunes Querido.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.