Terras Top 100 2024 nr. 17: Herberg den Hemel, Hilvarenbeek

Terras Top 100 2024 nr. 17: Herberg den Hemel, Hilvarenbeek

De vakjury vond het bezoek aan Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek ronduit hemels! Dit sfeervolle terras biedt een aantrekkelijke mix van stoelen en picknickbanken, met uitzicht op een speeltuintje, is het ook goed vertoeven voor gezinnen. Het terras is netjes en verzorgd, met aandacht voor details zoals de zonwering en originele, windbestendige menukaarten.

De ontvangst is warm en professioneel. Medewerkers, liefkozend "engeltjes" genoemd, verzorgen een efficiënte service. De bediening is namelijk snel en attent en er wordt regelmatig gecontroleerd of alles naar wens is. Een klein verbeterpunt is de bijverkoop, waarbij extra training voor het personeel nuttig kan zijn.

De uitgebreide lunchplanken, zoals de royale kipplank, zijn een aanrader en worden mooi gepresenteerd. Het terras wordt constant netjes gehouden, en de tafels worden snel opgeruimd na vertrek van gasten.

Deze aandacht voor detail resulteert in een méér dan verdiende zeventiende plaats in de Terras Top 100. Herberg Den Hemel straalt Brabantse gastvrijheid uit en biedt een verrukkelijke plek om te verblijven.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.