Overtuigend de beste

Overtuigend de beste

Het moet gezegd. De ligging van Centraal Baarlo kan bijna niet beter. Het pand is gelegen naast de kerk in het hartje van het mooie Maasdorp Baarlo, en bevindt zich in een historisch pand dat al sinds 1719 een horecabestemming heeft.

Het ruime idyllische terras biedt uitzicht op het kasteelpark en een historische watermolen. Het terras is een toevluchtsoord voor dorpelingen en passanten, een plek waar je als gast de tijd vergeet en volledig tot rust komt. Toch win je alleen daarmee niet de Terras Top 100.

Om bovenaan de lijst te komen moet vooral de gastvrijheid top zijn. En dat is het geval bij Centraal Baarlo. De medewerkers zijn vriendelijk en attent, en lopen rond met een glimlach. Ze serveren met liefde lokale specialiteiten zoals zelfgemaakt zuurvlees of een stukje verse vlaai van de plaatselijke bakkerij. Daarnaast kunnen er meer dan 100 speciaalbieren worden besteld, waarover de medewerkers met kennis van zaken vertellen.

De ambiance op het terras is prettig en gastvrij. Het klopt gewoon. Juryleden zijn dan ook lovend. Twee vakjuryleden hadden fraaie scores over voor het terras. En ook bij de mystery visit werd een topscore genoteerd. De hoofdjury is onder de indruk van het ondernemerschap, en de stappen die zijn gemaakt met het bedrijf. Er worden voortdurend verbeteringen doorgevoerd.

De bezetting op het terras ging de laatste jaren fors omhoog, er kwamen een loungebankje en een speelhuisje voor kinderen. Medewerkers kregen oortjes voor betere communicatie en er volgden diverse trainingen. Het resultaat mag er zijn. Centraal Baarlo is dit jaar overtuigend de beste.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.