Avenance catert Ministerie van Onderwijs

Avenance catert Ministerie van Onderwijs

Cateraar Avenance Nederland catert sinds begin dit jaar de restauratieve dienstverlening De Hoftoren in Den Haag, waarin het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en andere organisaties zijn gehuisvest.

Dat laat Avenance weten. Onlangs hebben Algemeen Directeur Paul Wortelboer van Avenance Nederland, Peter Oskam (Divisie Directeur Avenance Nederland) en Simone Roos (plaatsvervangend secretaris-generaal van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) hun handtekening gezet onder het een driejarig cateringcontract.

‘Wij zijn zeer blij dat ook het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor de kwaliteit van Avenance heeft gekozen’, zegt directeur Paul Wortelboer.

Wortelboer vervolgt: ‘Dat het ministerie voor ons heeft gekozen, toont eens te meer aan dat Avenance in staat is om aan de strenge eisen van de Nederlandse overheid op het gebied van duurzaam en biologisch cateren te voldoen’.

Onder het driejarig contract valt naast het bedrijfsrestaurant ook de verzorging van extra services en de exploitatie van coffee corner ‘Koffie!’ en grand café ‘Puur!’.