nieuws

Gaius Voute is nieuwe directeur Bier & Co

Café

Gaius Voûte (42) is benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van Bier & Co in Amsterdam. Hij volgt Ruurd Epema (63) op die het bedrijf de laatste vijftien jaar heeft geleid.

Gaius Voute is nieuwe directeur Bier & Co

Voûte is geen onbekende in de bierwereld. Hij werkte jarenlang bij Grolsch en bekleedde voor het bedrijf verschillende functies in binnen- en buitenland. Zowel voor Grolsch in New York als MillerCoors in Chicago.

Voûte krijgt de taak om Bier & Co verder te laten groeien. De in 1987 opgerichte biergroothandel kreeg recent met behulp van de Friesland Bank en een aantal private investeerders een kapitaalinjectie waardoor zowel autonoom als door middel van (internationale) acquisities verdere groei moet worden gerealiseerd. De nieuwe algemeen directeur gaat samenwerken met één van Bier & Co’s eigenaren van het eerste uur, Ewald Arts die de functie van operationeel directeur bekleedt.

Bier & Co voert momenteel meer dan 600 speciaalbieren, afkomstig uit de hele wereld. Binnen dit assortiment nemen de ‘craft beers’ uit Amerika de laatste tijd een steeds belangrijker plaats in. Naast de hoofdvestiging in Amsterdam beschikt Bier & Co over distributiepunten in het land onder de naam Man van Drank en Drinks Drive Inn.

Reageer op dit artikel