nieuws

Neede organiseert Oktoberfest

Café

Op 8 oktober wordt in de Spilbroekhal in Neede voor het eerst een Oktoberfest georganiseerd. Het evenement is geïnspireerd op de Duitse traditie, maar aangepast aan lokale verwachtingen.

Neede organiseert Oktoberfest

Bratwurst

Zoals het hoort wordt het publiek in Neede de kans geboden plaats te nemen aan lange biertafels. Genoten kan worden van bier in flinke pullen, echte bratwurst en entertainment. Het hele evenement wordt gebracht met een knipoog en dat zal ook te merken zijn aan de optredens.

Voorverkoop

Tijdens het Oktoberfest krijgt Neede de primeur van het eerste bokbier 2011 op fust. Individuele bezoekers, groepen en bedrijven worden uitgenodigd om zich passend te kleden voor de bieravond. De voorverkoop voor het feest is inmiddels van start gegaan bij de Spilbroekhal en diverse cafés in de omgeving.

Reageer op dit artikel