nieuws

Burgemeester sluit disco Maassilo om vechtpartij

Café

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft besloten de uitgaansgelegenheid Maassilo, waar afgelopen weekeinde een massale vechtpartij uitbrak, twee weken gedeeltelijk te sluiten.

Burgemeester sluit disco Maassilo om vechtpartij

Dat heeft de gemeente maandag laten weten. Twee groepen van 50 tot 60 mensen raakten slaags met elkaar in de Rotterdamse uitgaansgelegenheid en negen personen raakten gewond. De Maassilo werd al eerder (tijdelijk) gesloten vanwege een dodelijke schietpartij die er plaatsvond.

De politie doet de komende twee weken onderzoek naar het incident in de Maassilo. Gedurende die tijd blijven de Grote Zaal en de Midden Zaal, waar het incident plaatsvond, gesloten.

Ziekenhuis

De politie moest erbij komen om het gevecht dat in de nacht van zaterdag op zondag ontstond te beëindigen. Niemand werd gearresteerd. De aanleiding voor de knokpartij is nog onduidelijk.

Van de gewonden werden er zes naar het ziekenhuis gebracht, voornamelijk met snijwonden. Een van hen had een slagaderlijke bloeding opgelopen. De wonden zijn volgens de politie vermoedelijk het gevolg van glaswerk dat tijdens de vechtpartij werd gegooid.

Reageer op dit artikel