nieuws

ANWB: Café De Kleine Wereld heeft beste terras

Café

Café De Kleine Wereld in Breda heeft volgens een test van ANWB-blad Kampioen het beste terras van Nederland. Het café heeft de volgens de test, waarbij 64 terrassen in Nederland werden beoordeeld, de vriendelijkste bediening en de mooiste ligging.

ANWB: Café De Kleine Wereld heeft beste terras

Bij de test werd met name gelet op service, kwaliteit van de producten en de hygiëne. Het testpanel bestelde bij elk terras een cappuccino, verse jus d’orange en een tosti.

Tegenover het rapportcijfer 8,6 voor winnaar De Kleine Wereld staat een 5,6 voor café The Three Sisters in Amsterdam. Het horecabedrijf aan het Rembrandtplein kwam daarmee als slechtste uit de bus tijdens de test.

De test van Kampioen werd gehouden bij horecabedrijven in grote steden als Amsterdam, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Haarlem, Enschede en Arnhem.

Reageer op dit artikel