nieuws

Brand café Wilhelmina aangestoken

Café

De brand in café Wilhelmina in Vlagtwedde is aangestoken. Ook zou de cafébaas al enige tijd worden bedreigd. Dat laat de politie weten. Café Wilhelmina werd vorige week door een brand volledig in as gelegd.

Brand café Wilhelmina aangestoken

Dat meldt de nieuwssite Blikopnieuws.nl. De brand bij Wilhelmina maakt mogelijk deel uit van een reeks van branden. De afgelopen jaren zijn in het Groningse dorp meerdere branden aangestoken, waaronder een in een schoonmaakbedrijf en een peuterspeelzaal. Deze branden bleven tot nu toe onopgelost.

Over de bedreigingen aan het adres van de kroegbaas is geen verdere informatie bekend. Vrijdagochtend ging het café verloren door een felle brand. De brandweer kon een naastgelegen restaurant redden. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden.

Reageer op dit artikel