nieuws

Brand legt Gronings café en snackbar in de as

Café

In een café en een snackbar in het Groningse Grootegast heeft vrijdagochtend een brand gewoed. De kroeg – Lukies café – en de eetgelegenheid liepen grote rook- en waterschade op, meldt een woordvoerder van de hulpverleningsdiensten Groningen.

Brand legt Gronings café en snackbar in de as

Niemand raakte gewond. De brandweer kreeg rond 06.30 uur melding van de brand. Voorbijgangers hadden sterke rookontwikkeling gezien. Om 08.05 uur had de brandweer het vuur onder controle en kon worden nageblust. Om 09.30 uur keerden de voertuigen terug naar de kazernes.

Gesloten

Het café en de snackbar waren gesloten evenals het huis boven de etablissementen. De woning brandde uit. Het is onduidelijk of de brand door vuurwerk is ontstaan of een andere oorzaak heeft.

Reageer op dit artikel