nieuws

Café ’t Steegje blijft dicht

Café

Café ’t Steegje in Winschoten blijft gesloten tot en met 1 januari 2010, 12.00 uur. Dat is het gevolg van de uitspraak van de Raad van State.

Café ’t Steegje blijft dicht

De burgemeester van Winschoten, Janny Vlietstra, bepaalde vorig jaar dat het café 12 maanden gesloten moest worden omdat er in harddrugs gehandeld zou zijn. De eigenaar ging in beroep en vroeg een voorlopige voorziening aan. De zaak belandde bij de Raad van State en die heeft bepaald dat de sluiting van het café terecht is.

In beroep

Op de website van het café staat het volgende geschreven over de sluiting. ‘Na een paar maand steggelen over het sluitingsbevel van de gemeente Winschoten, heeft de bestuursrechter te Groningen op 22 december 2008 het verzoek tot sluiting van de gemeente Winschoten definitief gehonoreerd. U zult begrijpen dat wij direct in beroep zijn gegaan tegen dit besluit, en de sluitingszaak wordt nu voorgelegd aan de “ Raad van State”. Wij van het steegje team hebben alle vertouwen in de uitkomst van dit beroep, en gaan er van uit dat deze vervelende situatie op korte termijn is opgelost.’

Reageer op dit artikel