nieuws

Cafébrand legt zwembad in as

Café

Zwembad De Thermen aan de Cantharel in Alpen aan de Rijn is in de nacht van zondag op maandag volledig uitgebrand. Voor zover bekend zijn er geen slachtoffers gevallen. De brand begon in een naast het zwembad gelegen café.

Cafébrand legt zwembad in as

Dat meldde een woordvoerder van de politie maandagochtend. Door de hevige uitslaande vlammen bij het café, sloeg de brand over naar het zwembad. Volgens een politiewoordvoerder moet het sportcomplex als verloren worden beschouwd. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Bewoners van een tegenover het zwembad gelegen appartementencomplex zijn vanwege de zware rookontwikkeling geëvacueerd. Zij worden opgevangen in een buurthuis. Om hoeveel bewoners het gaat en hoelang de ontruiming duurt is onbekend. Volgens de politiewoordvoerder gaat het blussen nog uren in beslag nemen.

Reageer op dit artikel