nieuws

Club Poema in Utrecht blijft toch open

Café

Twee maanden geleden zag het er nog naar uit dat Club Poema in Utrecht haar deuren moest sluiten, nu is bekend gemaakt dat de technoclub toch open blijft. Het idee om Club Poema om te vormen tot restaurant is van de baan.

Club Poema in Utrecht blijft toch open

De club blijft op verzoek van gasten open. Het blijft ook een discotheek waar technoliefhebbers terecht kunnen. Er vindt wel een aantal kleine wijzigingen in het concept van Poema plaats. Zo komen er meer langere DJ sets zodat artiesten niet hun hele programma hoeven af te draaien in 1,5 uur.

Club eigenaar

Technoliefhebbers zijn na de aangekondigde sluiting een actie gestart op internet. Binnen 1,5 dag spraken ruim tweeduizend mensen zich al uit voor behoud van Club Poema, zo meldt de website Dance.nl. De eigenaar heeft zich dit protest aangetrokken en heeft zijn plannen gewijzigd.

Reageer op dit artikel