nieuws

Horecasappenproef op populaire pleinen

Café

Appelsientje toert met een sappenbus door het land vanaf 17 augustus. De sapleverancier wil met een blinde sappenproef achterhalen welke vruchtensapmerken voor de horeca het meest populair zijn.

Horecasappenproef op populaire pleinen

De sappenbus start donderdag in Nijmegen om vervolgens onder andere Rotterdam (18 augustus, Beursplein), Eindhoven (19 augustus, 18 Septemberplein), Amsterdam (20 augustus, Leidseplein), Leeuwarden (26 augustus, Langepijp en Maastricht (2 september, Markt) aan te doen. Voor de bus stalt Appelsientje een terras uit, waarop voorbijgangers de in de horeca verkrijgbare merken kunnen proeven.

Het gaat om het proeven van de vijf bekendste vruchtensappen uit een flesje die in cafés en restaurants worden geschonken. Appelsientje, onderdeel van Frieslandfoods, is sinds vorig jaar in de horeca verkrijgbaar in glazen flesjes.

Reageer op dit artikel