nieuws

Inschrijving grootste bartender competitie ter wereld geopend

Café

Professionele bartenders uit de hele wereld kunnen zich vanaf nu inschrijven van de Bols Around The World competitie. strijden hierbij om de titel ‘Bols Global Cocktail Master 2010’. Bols zegt hiermee de grootste zoektocht naar de beste bartender ter wereld te zijn gestart.

Inschrijving grootste bartender competitie ter wereld geopend

Het thema van de vijfde Bols Around The World-competitie is ‘Mix Your Way Into Cocktail Heaven’. Het bekende Nederlandse likeurmerk Bols nodigt bartenders van over de hele wereld uit de ultieme cocktail te maken met minimaal één van de 35 Bols likeuren. De deelnemers worden beoordeeld op smaak, uiterlijk, aroma, techniek, ingrediënten, naam, creativiteit en presentatie.

De jury bestaat uit vier experts uit de industry. Elk jurylid is verantwoordelijk voor het beoordelen van de inzendingen van een deel van de wereld. De jury bestaat dit jaar uit Wayne Collins (Europa), Dylan Howarth (Afrika, Midden Oosten en Australie/ Nieuw Zeeland), John Lermayer (Noord- en Zuid Amerika) en Shinn Araki (Azië). Kandidaten kunnen zich inschrijven door hun ultieme cocktailrecept te uploaden op de website www.bolsaroundtheworld.com. Inschrijven kan tot 31 oktober. De finale wordt medio februari 2011 gehouden in Amsterdam.

Uploaden van de recepturen kan via: www.bolsaroundtheworld.com

Reageer op dit artikel