nieuws

Investeerder ontgoocheld over horecakennis Kazàn

Café

De veelbesproken problemen bij het goocheltheater van Hans Kazàn in Zuid-Spanje komen vooral door gebrekkige horecakennis van Kazàn zelf. Dat zegt de steenrijke investeerder Bram Bakker. ‘Elke theaterdirecteur weet dat horeca een belangrijke bron van inkomsten is, maar Hans zag dat anders’.

Investeerder ontgoocheld over horecakennis Kazàn

Bakker, die maanden zijn kaken stijl op elkaar hield, spreekt in De Telegraaf openhartig over de in zijn ogen mislukte pogingen van Kazàn om het Magic Palace in Torremolinos tot een succes te maken. Bakker investeerde veel geld in het project, maar zegt nu dat Kazàn van het begin af aan fout op fout stapelde.

Geen bar
Vooral de horeca heeft Kazàn onderschat, aldus Bakker. ‘Zo zat er bijvoorbeeld geen bar in het theater, maar moesten bezoekers hun drankje uit een automaal halen. Ook stonden mensen na de show weer op straat. Dat is toch armoede als je een avondje uit gaat. Elke theaterdirecteur weet dat horeca een belangrijke bron van inkomsten is, maar Hans zag dat anders’, aldus Bakker op www.telegraaf.nl.

Stroef
Hans Kazàn opende vorig jaar Magic Palace in Torremolinos in Zuid-Spanje. Van het begin af aan liep het goochelaarsparadijs stroef omdat bezoekers weg bleven. Het gebouw staat inmiddels te koop. Kazàn heeft laten weten te hopen dat een koper hem snel verlost.

Reageer op dit artikel