nieuws

Kooistra laat opening Drie Gezusters schieten

Café

Sjoerd Kooistra is niet aanwezig bij de opening van de Drie Gezusters in Enschede op 9 april. Kooistra is ontevreden over de manier van onderhandelen van de bierbrouwer. ‘Als je zo onderhandelt, dan heb ik geen zin om op een receptie leuk te doen’.

Kooistra laat opening Drie Gezusters schieten

In de Misset Horeca van 27 maart laat Kooistra optekenen dat Grolsch hem ‘onder de plak wil houden. ‘Je bent een simpel ‘kroeghoudertje’. Golsch wilde mij vertellen welke zaken ik wel en niet mag kopen. Dan word ik giftig. Het zijn mijn mensen niet’, aldus Kooistra.

Kooistra laat weten dat de nieuwe vestiging in Enschede voorlopig de laatste is waarbij hij met Grolsch samenwerkt. In december sloot Kooistra een grote deal met Heineken. Volgens de horecatycoon ‘de grootste die ik in mijn leven heb gedaan’.

Ondanks de ontevredenheid over de onderhandelingsgesprekken is Kooistra wel tevreden over het resultaat. ‘Ik heb goede contracten en het merk Grolsch is fantastisch, maar het bedrijf is hard aan verfrissing toe. Ze zullen anders met ondernemers moeten omgaan’, waarschuwt Kooistra.

Grolsch laat in Misset Horeca weten de uitspraken van Kooistra ter kennisgeving te hebben aangenomen.

Reageer op dit artikel