nieuws

Nieuwe zaken Nespresso-boutiques

Café

Er komen twee vestigingen van de koffieformule Nespresso in warenhuizen van De Bijenkorf. De vestigingen in Amsterdam en Rotterdam krijgen de primeur. Het is voor het eerst dat Nespresso ergens een shop-in-shop opent.

Nieuwe zaken Nespresso-boutiques

In de Nespresso Boutique bij De Bijenkorf, die eind dit jaar geopend gaan, kan espresso worden gedronken, informatie worden ingewonnen en accessoires en machines worden aangeschaft. Het uiterlijk en de formule is gelijk aan die van de losstaande vestigingen zoals die bijvoorbeeld in de PC Hooftstraat in Amsterdam te vinden is.

De Bijenkorf ziet de komst van Nespresso als een manier om de eigen klanten een assortiment van topkwaliteit te kunnen bieden. Er zijn op dit moment 45 Nespresso Boutiques in Europa. De komst van de Nespresso-boutiques past in de toegenomen populariteit van koffie bij consumenten. Horecaondernemers en andere organisaties proberen steeds vaker met concepten hierop in te spelen. Zo opent koffieleverancier Illy half oktober de eerste zaak van het in het buitenland succesvolle koffieconcept Espressamente. Deze vestiging komt in Rotterdam.

Reageer op dit artikel