nieuws

Organisatie borstenactie Baja in de fout

Café

De Baja Beach Club in Rotterdam is in de fout gegaan met de veelbesproken borstvergrotingsactie van het horecabedrijf. De winnares van de actie, de 20-jarige Tamara, blijkt te jong te zijn en moet tot november wachten om de prijs te verzilveren.

Organisatie borstenactie Baja in de fout

Dat meldt De Telegraaf. Baja had aanvankelijk verzuimd de minimumleeftijd van 21 jaar te vermelden op de website waar kanshebbers van de prijs zich konden aanmelden. Enkele weken later verscheen de lijftijdgrens toch op de site. Tamara Visser, die uiteindelijk won, had zich toen al aangemeld.

Baja laat weten dat het Tamara de borstvergroting niet wil ontnemen. ‘Omdat we zelf een foutje hebben gemaakt door niet direct de voorwaarden te vermelden, willen we haar deze mooie prijs niet afnemen’, aldus Jo van Galen van de Baja Beach Club in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel